Nitrogen beta 1!

Äntligen har den då kommit! Smile

Första betan av Nitrogen (ISA 2008) släpptes i slutet av veckan till TAP deltagarna.

Har inte hunnit slänga upp en ännu eftersom den kräver en x64 Server 2008 i botten.
Men i början på nästa vecka skall jag sätta upp den hos min kund som är med i TAP:en.

Så fort som möjligt ska jag sedan börja bombardera produktteamet med bloggposter för att få godkänt att jag börjar skriva lite om vad ni kan förvänta Er i nästa generation av ISA Server.

Själv har jag bett om pris på en ny server (Dubbla QuadCore o 16GB RAM!) för att kunna börja virtualisera x64 på 2008 RC0’s virtualiserings plattform. När den är på plats (förhoppningsvis om ett par veckor) så kan jag på allvar börja testa den i andra scenarion än dom som min TAP-kund tänker testa för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *